RASPALL

Oliva va ser dissabte l'epicentre del raspall escolar

El trinquet municipal va acollir les finals provincials del Campionat Escolar de raspall i el carrer Condesa Mayans va ser l'escenari de la Trobada Mancomunitat de la Safor

Gran foto de família de la Trobada Mancomunitat de la Safor.

Gran foto de família de la Trobada Mancomunitat de la Safor. / FEDPIVAL

El passat dissabte, el trinquet municipal d'Oliva va albergar durant tot el dia les finals provincials de València del Campionat Escolar de raspall de les distintes categories, amb la participació de 10 escoles i clubs de pilota.

Hi estigueren presents les escoles de Alcàntera-Càrcer, Benicolet, Bonrepòs i Mirambell, la Font d'en Carròs, el Genovés, la Llosa de Ranes, Oliva, Ontinyent, Piles i Rafelbunyol.

Finals A

A les finals A, el triomf a la categoría Benjamí va ser per a la formació de la Font d'en Carròs es va imposar a la Llosa de Ranes, mentre que al nivell Aleví el Genovés va superar al conjunt de Piles.

Categoria Benjamí.

Categoria Benjamí. / FEDPIVAL

Categoria Aleví.

Categoria Aleví. / FEDPIVAL

El Genovés es va imposar a la categoría Infantil davant Oliva. El mateix van fer els genovesins dins de l'etapa Cadet, en aquesta ocasió contra Alcàntera-Càrcer. Per últim, en Juvenils, Alcàntera-Càrcer superà l'equip d'Oliva.

Categoria Infantil.

Categoria Infantil. / FEDPIVAL

Categoria Cadet.

Categoria Cadet. / FEDPIVAL

Categoria Juvenil.

Categoria Juvenil. / FEDPIVAL

Finals B

Pel que fa a les finals B, Ontinyent dominà en Benjamins davant Bonrepòs i Mirambell. Rafelbunyol s'imposà a Benicolet en Alevins, resultat que es donà a l'inversa en Infantils. En Cadets, Ontinyent va monopolitzar la final.

Els campions de les finals A obtingueren la classificació per a les finals autonòmiques d'aquest campionat escolar, que es celebraran el pròxim dissabte 29 al trinquet de Castelló de Rugat.

Autoritats

S'encarregaren del lliurament de trofeus i medalles els jugadors professionals Salelles II, Bossio i Giner, a més dels vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana Pau Gallego i Elena Gómez.

Trobada d'escoles

A més a més, el dissabte de matí el carrer Condesa Mayans va celebrar la Trobada d’Escoles de pilota Mancomunitat de Municipis de la Safor. Un total de 10 escoles es reuniren per a jugar al nostre esport en les tres canxes en què es va dividir el carrer.

Hi participaren les escoles de la Baronia, Bellreguard, Benicolet, Daimús, la Font, el Genovés, Oliva, Piles, Ròtova i Xeraco.

Els jugadors de raspall Salelles i Bossio també acompanyaren a xiquets i xiquetes en la gran foto i lliuraren un detallet com a record d'una completa jornada que va comptar amb la col·laboració de la Mancomunitat de Municipis de La Safor, l’Ajuntament i el Club de Pilota d’Oliva, a més de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i Caixa Popular.