TROFEU

Els equips d’Amparo i Iván s’emporten el Trofeu Gregori Maians d’Oliva

Amparo i Ana van firmar una gran actuació per a derrotar a Victoria i Natalia, mentres que Iván, Lorja i Bossio van fer el propi davant Vercher, Brisca i Raúl.

El trinquet d'Oliva es va vestir este dimarts de gala per a acollir la doblegue final de raspall femení i masculí del Trofeu Gregori Maians.

El trinquet d'Oliva es va vestir este dimarts de gala per a acollir la doblegue final de raspall femení i masculí del Trofeu Gregori Maians. / FEDPIVAL

El trinquet d'Oliva es va vestir este dimarts de gala per a acollir la doble final de raspall femení i masculí del Trofeu Gregori Maians. La primera partida va estar marcada per una espectacular Amparo, que va saber controlar els temps de la final i secundar-se en la seua companya Aina per a derrotar juntes a Victoria i Natalia per 25-15. La segona final es va decantar més ràpida a favor del trio d'Iván, Lorja i Bossio, que van aconseguir véncer amb molta confiança a l'equip format per Vercher, Brisca i Raúl per 25-10.

una espectacular Amparo, que va saber controlar els temps de la final i secundar-se en la seua companya Aina per a derrotar juntes a Victoria i Natalia per 25-15.

una espectacular Amparo, que va saber controlar els temps de la final i secundar-se en la seua companya Aina per a derrotar juntes a Victoria i Natalia per 25-15. / FEDPIVAL

La segona final es va decantar més ràpida a favor del trio d'Iván, Lorja i Bossio.

La segona final es va decantar més ràpida a favor del trio d'Iván, Lorja i Bossio. / FEDPIVAL

Final de raspall femení

Amb l'escala ja abarrotada començava la primera partida de la vesprada, en la qual Victoria i Natalia partien com a favorites. La número u sempre és una assegurança en cada torneig però esta vegada es va trobar amb una Amparo que va ser per totes des de l'inici i que va jugar a un nivell superlatiu. La de Moncada va saber guiar en tot moment a la seua companya Aina, que va anar agafant confiança i que van sumar molts mèrits per a emportar-se el títol.

Amb el dau a favor, Aina no va tindre problemes a fer el primer joc. La rèplica de la número u igualava la partida. El tercer joc va ser el més complicat per a les campiones, que van tindre Val en contra en multitud d'ocasions. La valentia d'Amparo pujant a acabar les jugades permetia una vegada i una altra mantindre el servici i no cedir. Un joc que va poder marcar la confiança de l'equip blau i en el qual Aina es queixava per moments del braç. Guanyar-ho va suposar un punt de motivació per a afrontar el següent joc, amb el qual van sorprendre trencant el servici i portant el marcador al 5-20.

Natalia no va tindre molta confiança durant tota la partida però quan tot estava més en contra va començar a aparéixer per a seguir amb vida en la partida. També reaccionava Victoria, que aguantava la final des de l'inici amb colps que despertaven els aplaudiments. Amb el 15-20, la partida es complicava per a les blaves, però una valenta Amparo no se li esborrava el somriure i en cada colp sabia que estava més prop d'aconseguir-lo. Un últim joc amb protagonisme per a la de Montcada va ser necessari per a alçar el títol al costat d'Aina.

Amparo i Ana van firmar una gran actuació per a derrotar a Victoria i Natalia.

Amparo i Ana van firmar una gran actuació per a derrotar a Victoria i Natalia. / FEDPIVAL

Final masculina

La segona partida va arrancar de manera frenètica amb els dos equips molt agressius en els golpeos. En eixe primer envit, l'equip d'Iván,Lorja i Bossio va ser superior i posant la partida de cara amb el 10-00. Despertava l'equip blau per mitjà de Brisca i un Vercher que aconseguia llevar-se des de la resta la pressió. Retallaven distàncies per a tindre la igualada des del dau però tampoc van poder mantindre-ho en la segona oportunitat.

La segona partida va arrancar de manera frenètica amb els dos equips molt agressius en els golpeos.

La segona partida va arrancar de manera frenètica amb els dos equips molt agressius en els golpeos. / FEDPIVAL

El 15-05 deixava molt de cara la final per a l'equip roig, que malgrat cedir un altre joc, demostrava estar molt millor compenetrado en el trinquet. Des dels servicis d'Iván, passant per la columna vertebral d'un inspirat Paco Lorja, i un Bossio resolutiu, van saber entendre's millor que els seus rivals per a completar una gran actuació i alçar el Trofeu Gregori Maians.

Autoritats

L'entrega de premis de raspall femení y masculí va estar a càrrec Lorena, Ana, Fernando, Manel del CVP d'Oliva i el seu president, Salva García; així com la gerent de Ale-Hop, Pepa Monfort; la representant de Savipecho, Cristina Alcaraz; el regidor d'esports d’Oliva, Joan Mascarell; i l'alcaldessa d'Oliva, Yolanda Pastor.