Síguenos en redes sociales:

JOCS ESPORTIUS COMUNITAT VALENCIANA

Ondara proclama als campions autonòmics dels JECV de llargues

Beniarbeig-El Verger, Ondara, Agost i Laguar destaquen a les finals celebrades el passat dissabte

Ondara proclama als campions autonòmics dels JECV de llarguesFEDPIVAL

Els carrers Sant Benet i Llibertat d'Ondara van acollir el passat dissabte les finals autonòmiques dels 42 Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de la modalitat a llargues. 11 escoles es reuniren durant tot el dia per competir en les finals de les distintes categories, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Ondara i el CPV Ondara, a més de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i Caixa Popular.

Els clubs i escoles d'Agost, Beniarbeig-El Verger, Benidorm, Benimagrell, Benissa, Gata de Gorgos, La Nucia, Ondara, Pedreguer, Sella-Relleu i la Vall de Laguar van tindre representants en aquestes finals.

La Vall de Laguar va ser l'escola més destacada, amb triomf en dos categories, seguida d'Agost, Beniarbeig-El Verger i Ondara. L'escola local va aconseguir, a més, tres subcampionats.

Podis per categories

A la categoria Benjamí, el triomf va ser per a Beniarbeig-El Verger, seguida d'Ondara, La Nucia i la Vall de Laguar.

Els ondarencs s'imposaren al nivell Benjamí, amb l'escola de La Nucia com a subcampiona. Gata de Gorgos i Ondara B completaren el podi.

Laguar B s'adjudicà la categoria Infantil, per davant d'Ondara. El bronze va ser per a Sella-Relleu, seguida de Gata de Gorgos.

El títol Cadet se'n va anar cap Agost, triomfador a la final contra Laguar. Pedreguer i Benidorm completaren els llocs honorífics.

Per últim, a la categoria Juvenil va repetir victòria Laguar, la més destacada en el triangular contra Ondara i Benimagrell.

Autoritats

Vicent Molines, president de la Federació de Pilota Valenciana, i Elena Gómez, vicepresidenta, acompanyaren als equips finalistes en el lliurament de trofeus i medalles.

Quadre d'Honor

BENJAMÍ

1r Beniarbeig-El Verger

2n Ondara A

3r La Nucia

4t Laguar

ALEVÍ

1r Ondara A

2n La Nucia

3r Gata de Gorgos

4t Ondara B

Categoria Aleví.

INFANTIL

1r Laguar B

2n Ondara

3r Sella-Relleu

4t Gata de Gorgos

Categoria Infantil.

CADET

1r Agost

2n Laguar

3r Pedreguer

4t Benidorm

Categoria Cadet.

JUVENIL

1r Laguar

2n Ondara

3r Benimagrell

Pulsa para ver más contenido para ti