JOCS ESPORTIUS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

La Pobla de Vallbona corona als campions individuals d’escala i corda dels JECV

David La Baronia, Lucas Massamagrell, Arnau Beniarbeig-El Verger, Dario El Genovés i Aurelio Benissa han sigut els campions dels JECV d'escala i corda individual

Els 42 Jocs Esportius d'escala i corda individual han celebrat la fase final autonòmica i intermunicipal al trinquet de la Pobla de Vallbona.

Els 42 Jocs Esportius d'escala i corda individual han celebrat la fase final autonòmica i intermunicipal al trinquet de la Pobla de Vallbona. / FEDPIVAL

Els 42 Jocs Esportius d'escala i corda individual han celebrat la fase final autonòmica i intermunicipal al trinquet de la Pobla de Vallbona.

Juvenils

Els Juvenils van començar la competició el dilluns. Aureli CPV Benissa va aconseguir el triomf després d'amidar-se a Pere de Massamagrell, que va quedar en segon i Jaume de Meliana i Jesús CPV Massalfassar van ocupar el tercer i quart lloc consecutivament.

Categoria Benjamí i Cadet

El dimarts van disputar les finals les categories Benjamí i Cadet. Arnau CPV Beniarbieg – El Verger va aconseguir la medalla d'or; Iker de Torrent, la de plataÁlex de Massamagrell, la de bronze i Roc d'Onda va quedar en la quart lloc.

Dario CPV El Genovés va ser el campió de la categoria Cadet. Joan CPV Benissa va assolir el segon lloc i Alberto d'Onda i David del CPV El Genovés el tercer i quart.

Alevins i Infantils

Pel que fa als Alevins i Infantils, van jugar les finals el dimecres. David CPV La Baronia va obtenir el triomf als Alevins, seguit de Dídac CPV Ondara, que va quedar segon, Iván CPV Manises tercer i Roc CPV Almenara quart.

Finalment, Lucas CPV Massamagrell va concloure les finals guanyant en la categoria Infantil. Ferran de Beniparrell el va seguir, Quico CPV Sella- Relleu va ocupar el tercer i Salva CPV Onda el quart.

Autoritats

Abel Martí, alcalde de la Pobla de Vallbona; José María Romero i Aléxter Fuertes, regidors de La Pobla de Vallbona; Pascual Balaguer, Mamen Santarrufina i Pedro López, vicepresidents de la FPV; Salva PalauPuchol II, Marc Gimeno i Lluís de la Vega jugadors professionals d'escala i corda, van ser els encarregats del lliurament de medalles als finalistes.

Quadre d'Honor

Benjamí:

1r Arnau CPV Beniarbeig-Verger

2n Iker CPV Torrent

3r Alex CPV Massamagrell

4t Roc CPV Onda

Podi Benjamí JECV escala i corda individual 2024.

Podi Benjamí JECV escala i corda individual 2024. / FEDPIVAL

Aleví:

1r David CPV La Baronia

2n Dídac CPV Ondara CPV Torrent

3r Iván CPV Manises

4t Roc CPV Almenara

Podi Aleví JECV escala i corda individual 2024.

Podi Aleví JECV escala i corda individual 2024. / FEDPIVAL

Infantil:

1r Lucas CPV Massamagrell

2n Ferran CPV Beniparrell

3r Quico CPV Sella-Relleu

4t Salva CPV Onda

Podi Infantil JECV escala i corda individual 2024.

Podi Infantil JECV escala i corda individual 2024. / FEDPIVAL

Cadet:

1r Dario CPV El Genovés

2n Joan CPV Benissa

3r Alberto CPV Onda

4t David CPV El Genovés

Podi Cadet JECV escala i corda individual 2024.

Podi Cadet JECV escala i corda individual 2024. / FEDPIVAL

Juvenil:

1r Aurelio CPV Benissa

2n Pere CPV Massamagrell

3r Jaume CPV Meliana

4t Jesús CPV Massalfassar

Podi Juvenil JECV escala i corda individual 2024.

Podi Juvenil JECV escala i corda individual 2024. / FEDPIVAL