PILOTA A L'ESCOLA

Més de 800 alumnes gaudeixen de la pilota a la Trobada de Canals

34 centres educatius participen en una nova cita de Pilota a l’Escola de Primària a la província de València

CEIP CERVANTES DE CANALS.

CEIP CERVANTES DE CANALS. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

El Poliesportiu Municipal de Canals va ser aquest dimarts l’escenari de la quarta Trobada de Primària de Pilota a l’Escola, la segona a la província de València. Més de 800 alumnes de 4t curs de Primària van participar en una nova jornada de pilota i diversió dins del programa de la Vicepresidència Primera i la Conselleria de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de la seua Direcció General de l’Esport, que porta en marxa des de l’any 2005.

Els xiquets i xiquetes de 4t curs de 34 centres de les poblacions d’Alcàntera de Xúquer, Alginet, Antella, Atzeneta d'Albaida, Bèlgida, Benissoda, Bicorp, Bocairent, Canals, Càrcer, Carlet, Castelló, Enguera, l'Ènova, la Font de la Figuera, Gavarda, Llocnou de Sant Jeroni, Manuel, Massalavés, Montesa, Navarrés, Novetlè, Ontinyent, Quesa, Sumacàrcer, Tous, Vallada i Xàtiva van ser els i les protagonistes de la jornada des de les 9:30 hores.

La cita va comptar amb la presència de l’alcalde de l’Ajuntament de Canals, Nacho Mira, i el regidor d’Esports, Edu Badal, que van estar recorrent les diferents pistes i espais d’oci habilitats per a l’ocasió.

L'alcalde de Canals, Nacho Mira, i el regidor d'Esports, Edu Badal, van assistir a la Trobada.

L'alcalde de Canals, Nacho Mira, i el regidor d'Esports, Edu Badal, van assistir a la Trobada. / FEDPIVAL

Centres participants

Els centres participants a la Trobada de Pilota a l’Escola de Canals van ser: CEIP Xarquia d'Antella, CRA Escoles Del Xúquer de Gavarda i Sumacàrcer, CEIP Vicente Rius Guillemes de Canals, CEIP Mare de Déu Dels Xics de la Font de la Figuera, CEIP Vicent Blasco Ibáñez de Montesa, CRA Riu Vernissa Llocnou de Sant Jeroni, CEIP Emilio Luna d'Alginet, CEIP Ramón Martí Soriano de Vallada, CEIP Jaume I de Novetlè, CEIP Verge dels Desemparats d'Atzeneta d'Albaida, CEIP San José de Calasanz de Navarrés, CEIP Beato Jacinto Castañeda de Xàtiva, CEIP Pintor Estruch de Manuel, CEIP Luis Vives de Quesa, CEIP Mariano Jornet Perales de Bèlgida, CEIP Eduardo López Palop d'Enguera, Col.legi Claret de Xàtiva, CEIP Cervantes d'Alcàntera de Xúquer, Nuestra Sra. de la Seo de Xàtiva, CEIP Les Eres de l'Ènova, CEIP Pare Gumilla de Càrcer, CEIP Papa Calixto III de Canals, Colegio Cervantes de Canals, CEIP Santa Bárbara de Tous, CEIP Blasco Ibáñez de Massalavés, Col·legi Hernández de Castelló, CEIP Martínez Bellver de Xàtiva, CEIP Juan Vte. Mora de Carlet, CEIP Lluís Vives de Bocairent, CEIP Sant Antoni Abat de Benissoda, CEIP Bonavista d'Ontinyent, CEIP Los Pinos de Bicorp i CEIP José Mollá de Canals.

COL.LEGI HERNANDEZ, DE CASTELLÓ.

COL.LEGI HERNÁNDEZ, DE CASTELLÓ. / FEDPIVAL

CEIP SANT ANTONI ABAT DE BENISSODA.

CEIP SANT ANTONI ABAT DE BENISSODA. / FEDPIVAL

CEIP NUESTRA SEÑORA DE LA SEO DE XÀTIVA.

CEIP NUESTRA SEÑORA DE LA SEO DE XÀTIVA. / FEDPIVAL

CEIP LUIS VIVES DE BOCAIRENT.

CEIP LUIS VIVES DE BOCAIRENT. / FEDPIVAL

La propera Trobada es celebrarà el pròxim dimarts 14 de maig, al Complex Esportiu Sindical de Castelló de la Plana, en una nova cita a la capital castellonenca.

CEIP LOPEZ PALOP DE ENGUERA.

CEIP LÓPEZ PALOP DE ENGUERA. / FEDPIVAL

CEIP VERGE DELS DESEMPARATS DE ATZENETA ALBAIDA

CEIP VERGE DELS DESEMPARATS DE ATZENETA ALBAIDA / FEDPIVAL

CRA RIU VERNISSA DE LLOCNOU SANT JERONI

CRA RIU VERNISSA DE LLOCNOU SANT JERONI / FEDPIVAL

CEIP PARE GUMILLA DE CÀRCER.

CEIP PARE GUMILLA DE CÀRCER. / FEDPIVAL

CEIP JUAN VICENTE MORA DE CARLET.

CEIP JUAN VICENTE MORA DE CARLET. / FEDPIVAL