TROFEU MANCOMUNITAT DE LA SAFOR

Victòries dels equips d’Irene i Ivan en l’estrena del Trofeu Mancomunitat de La Safor

El Trofeu Mancomunitat de la Safor, que continua hui a Oliva, viu una gran jornada inaugural al trinquet de Xeraco

Semifinalistes d'ahir a Xeraco.

Semifinalistes d'ahir a Xeraco. / @juliocebolla

FEDPIVAL

Victòries dels equips d’Irene i Iván en l’estrena del Trofeu Mancomunitat de La Safor, ahir, al trinquet de Xeraco. En la primera partida, acompanyada de Júlia i Marina, va superar per un clar 25-5 a Clara, Myriam i Natàlia. La cita va estar marcada per un millor acoblament de l’equip ahir de roig que, des del primer quinze, va funcionar com un bloc per a portar la iniciativa en el joc i el marcador. En l’últim parcial (20-5), Clara i les seues varen començar a carburar i la partida va donar el que s’esperava, però ja era tard per a les blaves.

Marina, Irene i Júlia.

Marina, Irene i Júlia. / @juliocebolla

En l’últim parcial (20-5), Clara i les seues varen començar a carburar i la partida va donar el que s’esperava, però ja era tard per a les blaves.

En l’últim parcial (20-5), Clara i les seues varen començar a carburar i la partida va donar el que s’esperava, però ja era tard per a les blaves. / @juliocebolla

. La cita va estar marcada per un millor acoblament de l’equip ahir de roig que, des del primer quinze, va funcionar com un bloc per a portar la iniciativa en el joc i el marcador.

. La cita va estar marcada per un millor acoblament de l’equip ahir de roig que, des del primer quinze, va funcionar com un bloc per a portar la iniciativa en el joc i el marcador. / @juliocebolla

En la segona cita de la vesprada, Iván i Murcianet varen superar per la mínima (25-20) Vicent i Seve, en una cita marcada per la capacitat de pegada dels quatre contendets, que varen oferir al públic un espectacle del màxim nivell. El duel va ser d’alt voltatge, i Vicent i Seve varen estar molt a prop de donar-li la volta a la truita, ja que varen trobar la galeria en diferents ocasions per a sumar un joc des del rest, però la sort no els va afavorir, i la vaqueta va tornar a la canxa per a deixar rebots còmodes a Iván.

Murcianet i Iván.

Murcianet i Iván. / @juliocebolla

Iván i Murcianet varen superar per la mínima (25-20) Vicent i Seve, en una cita marcada per la capacitat de pegada dels quatre contendets.

Iván i Murcianet varen superar per la mínima (25-20) Vicent i Seve, en una cita marcada per la capacitat de pegada dels quatre contendets. / @juliocebolla

Vicent i Seve varen estar molt a prop de donar-li la volta a la truita.

Vicent i Seve varen estar molt a prop de donar-li la volta a la truita. / @juliocebolla

Els equips capitanejats per Iván i Irene varen traure així dos bitllets per a les grans finals del Trofeu Mancomunitat de La Safor, programades per al pròxim diumenge de matí al trinquet El Zurdo de Bellreguard.

Segones semifinals

La competició continua esta vesprada (17:30 hores) al trinquet d’Oliva, amb la disputa de les segones semifinals en categoria Pro1 masculina i femenina. Obriran l’activitat Ana i Amparo davant d’Erika, Anabel i Isabel, en un nou duel entre les dos rests que es varen vore les cares en la recent final de la Copa Diputació d’Alacant, amb triomf final per a Erika. La partida, no obstant això, és molt diferent, ja que Ana de Beniparrell s’uneix a la mitgera més en forma, Amparo,, com a única parella del torneig, per a fer front a un trio amb molts poders en les tres línies.

Seguidament, serà el torn dels xics, amb la disputa de la semifinal que enfrontarà Montaner i Tonet IV a Salelles II, Canari i Raül. Parella contra trio en una eliminatòria d’alt voltatge, en la qual el duet s’haurà de multiplicar per ocupar el màxim d’espai en un trinquet gran I exigent com és el d’Oliva. Carlos Salelles juga a casa i en superioritat numèrica. Però davant està la parella campiona de la passada Lliga CaixaBank, un equip compensat en el qual la batuta la porta del campió individual, ben secundat per Montaner, un segur de vida al rest.

Individuals

Han començat les prèvies d’accés als campionats individuals de raspall i escala i corda Pro1. En l’alt, Carlos Donat va superar la setmana passada a Abel (60-50), Adrián II es va desfer de Peye (60-45) i Vicent de Vinalesa va eliminar Ulises (60-20), mentes que Carlos ‘El Puma’ va guanyar davant d’Héctor de Sueca (60-50). Ahir, en una nova ronda, Donat va guanyar a Joan Orts a La Pobla de Vallbona per 60-30. Les rondes continuen demà, a Riba-roja, amb la partida entre Vicent de Vinalesa i Rubén, campió individual Sub-23.

En raspall, la setmana passada, Alejandro va superar Javi Sanchis 25-20, Marc es va desfer de Ramon (25-20), Boronat va eliminar Joan (25-15), Diari va guanyar David (25-15) i Momparler va superar Alejandro. Hui, a Oliva, a les 16:45, s’enfronten Verdú i Marc, mentres que demà, a les 18:30 hores, està programada la pròxima partida a Castelló de Rugat, que enfrontarà Feo, campió individual autonòmic 2023, contra Boronat. Dijous, a Pelayo, es presenta la competició oficialment.